ازدواج زود هنگام و دیر هنگام در هر صورت پیامدها و اثرات منفی خود را دارند که بر اساس فرهنگ در جامعه طی مرور زمان مردود می شوند. |
به گزارش پرشین وی به نقل از باشگاه خبرنگاران:
ازدواج هسته اول ایجاد خانواده و یکی از حساس ترین وقایع زندگی انسان به شمار می رود. اگر چه مدتی است شاهد افزایش سن ازدواج جوانان هستیم اما هنوز معضل ازدواج زود هنگام در بسیاری از جوامع و اقوام محلی به قوت خود باقی است که پیامدها و آثار منفی هیچ یک را نمی توان نادیده گرفت.
جوریان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به آثار منفی ازدواج در سنین پایین گفت: بسیاری از افراد که مجبور به ازدواج در سنین پایین می باشند هنوز درحال و هوای کودکی به سر می برند و نمی توانند جایگاه خود را در خانواده بیابند.
وی افزود: این گونه افراد بیش تر در زندگی سرخورده می شوند و هیچ گاه احساس استقلال نمی کنند.
جوریان با اشاره به این که طلاق در ازدواج های زود هنگام شایع تر است تصریح کرد: افراد در سنین پایین به دلیل نداشتن ثبات عاطفی و نیز کم تجربگی ممکن است در انتخاب خود عاقلانه تصمیم نگیرند و بعد پشیمان شوند که این خود عاملی برای بروز طلاق است.
این کارشناس همچنین افزایش سن ازدواج را ناخوشایند خواند و افزود: بهترین سن برای ازدواج ابتدای جوانی است و ازدواج در سنین بالا پیامدهای منفی را به دنبال دارد از جمله: از بین رفتن شادی دختر و پسر و سردرگم شدن آنان، ایجاد فاصله سنی زیاد با فرزندان و مشکلات برقراری روابط با آنان، نبود آرامش روانی و ...
وی ادامه داد: با افزایش سن افراد نکته سنج تر و یا به تعبیر دیگر مشکل پسند می شوند و توقعاتشان بالاتر می رود بنابراین انتخاب برایشان بسیار سخت می شود.
جوریان مسائل اقتصادی، بیکاری، نبود مسکن و امکانات زندگی را از مهم ترین دلایل افزایش سن ازدواج دانست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آموزش به موقع و فرهنگ سازی می تواند راهکاری مناسب در جهت حل این گونه معضلات باشد.
امتیاز : | نتیجه : 2 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 1 |